Gezichtsbehandelingen

Neoderma, HydroPeptide, Phyto Naturelle, Naobay-Detox,  Druivenpit, Honing, Chocolade, Pulanna Goud, Edelsteen, Cranberry, Lotus.

Décaar Cosmetics

Voor ieder huidtype
Doordat er tijdens de Treatments alleen maar gebruik wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de behandelingen zeer effectief, maar zeker niet agressief. De DÉCAAR -Treatments zijn geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

100% zuiver
Producten vrij van parabenen, petrolatum en paraffine, synthetische alcohol, kunstmatige geur- en kleurstoffen en minerale olie.

Verbluffende resultaten
DÉCAAR-treatments zorgen voor verbluffende resultaten, direct na de eerste behandeling. Voor de beste resultaten volg je de treatments in kuurverband.

Algae peeling regimen

Biopeeling

De combinatie van natuurlijke ingrediënten gebaseerd op algen, kruiden en fluorkoolstof is zeer effectief bij het behandelen van veel uiteenlopende huidproblemen. Acne, een onzuivere en vette huid, rimpels, verslapte huid, pigmentatie en ouderdomsvlekken, rosacea en couperose, littekens en grove poriën worden effectief behandeld met deze speciale Algae Peeling Treatment.

Kenmerken:
-Het verminderen van ontstekingen.
-Het normaliseren van de talgklieren.
-Diepe reiniging van de poriën, zodat huidige ontstekingen worden behandeld en nieuwe ontstekingen worden voorkomen.
-Regeneratie (het vernieuwen van de huid). Door het gebruik van actieve kruiden en plantenextracten kunnen alle problemen bij de huidverzorging behandeld worden. 

Breath of Life, Oxygene treatment

Zuurstofbehandeling

De Breath of Life Treatment is uniek in Nederland. Er bestaat nog geen soortgelijke zuurstofbehandeling.
Deze treatment is speciaal ontwikkeld voor de huid met verlies aan elasticiteit, vermoeidheid, zuurstoftekort, schade ontstaan door externe invloeden en stress.

Kenmerken:
-De droge huid voorzien van moleculaire zuurstof;
-Vochtbalans normaliseren;
-Metabolische processen herstellen in het weefsels;
-Herstellen van de epidermis;
-Stimuleren van de elastine- en collageenproductie;

Renaissance treatment by DÉCAAR

Dé behandeling die zorgt voor een complete wedergeboorte van de huid.

De DÉCAAR Renaissance treatment is een schoonheidsbehandeling die door de DÉCAAR huidspecialist volledig wordt afgestemd op dat wat de huid nodig heeft. Door de mogelijkheid om boosters (peptiden en antioxidanten) onderling met elkaar te combineren, worden de hoogst haalbare resultaten bereikt.

Renaissance is het Franse woord voor ‘wedergeboorte’, en dat is ook letterlijk wat deze behandeling met de huid doet. Het zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. De treatment kan in sterkte worden aangepast, door te kiezen voor een zelfverwarmend masker waardoor de boosters nóg beter door de huid worden opgenomen.

De boosters die tijdens de treatment worden gebruikt en onderling gemengd kunnen worden zijn:

✓ Line Booster peptide (minimaliseren van rimpels).
✓ Rise up Booster peptide (lifting en versteviging van contouren).
✓ Bio-placenta Booster peptide (gesynthetiseerde groeifactoren voor huidverjonging, verbeteren van de elasticiteit en hydratatie).
✓ Illumination Vitamine C (pigmentvlekken voorkomen en verminderen, ontstekingen zoals acne tegengaan)

CO2 Treatment by DÉCAAR 

Je huid zichtbaar verbeteren? Kies voor de nieuwe CO2 Treatment van DÉCAAR!

Deze treatment is de oplossing voor een stralende, egale en mooie huid. Het doel van de treatment is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Zuurstof is heel erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes. Daarnaast zal minder zuurstof ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. 

De DÉCAAR CO2 Treatment zorgt voor aanzienlijk meer zuurstof in de huid en daarmee voor een stralende en mooie huid.

Werking DÉCAAR PARIS C02 Treatment
Op het moment dat er schade is aangericht aan de huid, is er een grotere behoefte aan energie om de cellen hun herstelwerkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Hiervoor is zuurstof nodig. Geen zuurstof betekent geen leven, maar dit betekent ook dat er geen verbranding in de cel plaatsvindt waardoor er geen energie geleverd kan worden aan de huid. Met de DÉCAAR PARIS C02 Treatment wordt de zuurstofproductie door middel van CO2 juist gestimuleerd. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen waardoor deze weer naar behoren zullen gaan functioneren. Tevens verbetert het de doorbloeding en de opbouw van het collageen neemt toe.

Wat kun je van de behandeling verwachten?
Tijdens deze behandeling wordt er een gel met kooldioxide op de huid aangebracht. Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam wat ervoor zorgt dat dit direct wordt geaccepteerd door de huid en optimaal kan worden opgenomen. Vervolgens wordt er een vliesmasker aangebracht door de DÉCAAR specialist. Door het afsluitende effect van het vliesmasker wordt de kooldioxide geactiveerd en ontstaan er bubbels. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid wordt afgesloten en wordt genoodzaakt om zuurstof aan te trekken vanuit diepere lagen. De cellen zullen hierdoor beter gaan functioneren.

Voor wie is de DÉCAAR CO2 Treatment geschikt?
De CO2 Treatment is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen: 

✓ Fijne lijntjes en rimpels
✓ Vochtarme huid
✓ Doffe, vale huidskleur
✓ Acne en onzuivere huid
✓ Huidveroudering

De CO2 Treatment is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid en biedt een volledig natuurlijk behandelproces, waardoor allergieën en/of irritaties tijdens of na de behandeling zijn uitgesloten.

Décaar producten nu ook te bestellen via de webshop van Décaar      

 

 

 

HydroPeptide

Hydropeptide

Een Award- winnende anti-aging huidverzorgingslijn.


HydroPeptide is gebaseerd op meer dan 60 verschillende peptiden. Peptiden zijn korte ketens van aminozuren of eiwitfragmenten die werken als celboodschappers. Het zijn heel kleine moleculen die de huid goed kan opnemen. Elk peptide heeft een specifiek talent om zich te binden aan bepaalde cellen. Zo vervoeren zij hun specifieke boodschap naar de huid- of vaatcellen en zorgen daar voor de gewenste activiteit.


HydroPeptide is marktleider in peptiden. Hoe hebben wij dit bereikt? Peptiden moeten herhaaldelijk worden toegepast om de huid optimaal te kunnen laten presteren, dan worden de signalen vaker verzonden. HydroPeptide heeft in ieder product peptiden, zodat het dagelijkse HydroPeptide-ritueel tot echte huidverbetering leidt.


Wat is nu zo belangrijk aan de peptiden en waarom gebruiken wij zoveel verschillende peptiden?
Het percentage van de peptiden is cruciaal. Daarom maken we gebruik van de klinische niveaus van iedere peptide. Maar ook de variëteit is erg belangrijk, omdat elke peptide een specifiek signaal genereert. Helaas zijn er nog geen magische peptiden die álle veroudering problemen corrigeren… We willen de zes belangrijkste collageentypes die de jeugdigheid van de huid beïnvloeden aanpakken. Daarom hebben we ook verschillende peptiden nodig om dat collageen effectief te stimuleren. Ook problemen als vochtverlies, vermindering van fibroblasten en verslapping van het basale membraam pakken we aan. We maken gebruik van verschillende peptiden om al deze verouderingsproblemen zichtbaar te verminderen.


Waarom kiezen voor HydroPeptide


Direct zichtbare huidverbetering met innovatieve, resultaatgerichte huidverzorging. HydroPeptide doet al meer dan 10 jaar onderzoek naar peptiden en ontwikkelt jaarlijks nieuwe slimme formules
• verminderen en vervagen fijne lijntjes en rimpels
• geven de huid een betere hydratatie
• fijnere huidstructuur
• geeft de huid haar natuurlijke en gezonde gloed terug
• stimuleren de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine
Innovatieve ingrediënten. Naast de 3e en 4e generatie peptiden uit de 12 beste internationale laboratoria gebruiken wij ook o.a.botanische stamcellen, groeifactoren en anti-oxidanten.
Speciale producten voor pigmentvlekken en rode huid.
Hygiënische verpakkingen
Ecocert goedgekeurde ingrediënten
Vrij van parabenen, sulfaten en ftalaten, niet getest op dieren

Zie ook www.hydropeptide.nl

Phyto Naturelle

Een merk op basis van Japanse groene thee. Geschikt voor ieder huidtype en met een aparte lijn voor de donkere huid.

Producten op basis van Japanse groene thee:

 • bevatten het complete gamma van vitaminen en mineralen, en verschillende aminozuren
 • bevatten alle werkzame stoffen in zijn natuurlijke vorm en concentratie
 • hebben antibacteriële eigenschappen
 • bevatten anti-oxidanten
 • onderbreken het verouderingsproces voor 87%
 • geven een frissere en gezondere (dus jongere) uitstraling
 • bevatten een natuurlijk UV-filter
 • hebben een zuiverende werking met uitsluitend natuurlijke grondstoffen en op een ambachtelijke wijze geproduceerd
  niet op dieren getest en milieuvriendelijk verpakt

Werking bij inwendig gebruik van groene thee op het lichaam:

 • stimulerend en opmonterend
 • bevordert de spijsvertering
 • versterkt het immuunsysteem
 • verstevigt de bloedvaten
 • cholesterol verlagend
 • verhoogt de basisstofwisseling, dus breekt vet af
  bestrijdt kankercellen en de bijwerkingen van chemotherapie
 • remt het verouderingsproces

Naobay, Natural & organic

NAOBAY staat voor 'Natural And Organic Beauty And You' en wordt met passie en liefde geproduceerd door een ambachtelijk familiebedrijf in het trendy, Spaanse Valencia. De VEGANproducten van Naobay bestaan uitsluitend uit 100% pure, zuivere, natuurlijke, biologische ingrediënten, goedgekeurd door Ecocert, vrij van toxische stoffen of ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de huid zoals Parabenen, Siliconen of PEG's. De beleving is compleet wanneer je de zachte natuurlijke geuressences ervaart en de prachtige design verpakkingen met ambachtelijk vervaardigde houten doppen (vervaardigd van hout uit de lokale afvalindustrie, 100% BIO-afbreekbaar, zonder chemische toevoegingen) in je badkamer hebt staan.

*Natural & Organic *Cruelty free *VEGAN *100% Toxic free *Made in Valencia
In combinatie met de zorgvuldig voor de vrouw samengestelde huidverbeterende cosmeticalijn voor gezicht, lichaam en haar, is dit merk een ware toegevoegde waarde en een complete verzorging voor het hele gezin door de speciale natuurlijke Baby- en Mannenlijn. De aantrekkelijke prijskwaliteit maakt NAOBAY zeer toegankelijk voor wie bewust leeft en zorgt voor elkaar. Verkrijgbaar als aparte producten en in cadeausets.

Voor herstel en diepe reiniging van de huid.

Druivenpit gezichtsbehandeling

druivenpit_behandelingVoor een elastische en soepele huid. Druivenpitten zijn rijk aan vitamine E en een hoog gehalte aan pycnogenol, een stof die haarvaatjes versterkt. Ook falvonoïden in druivenpitten zorgen voor de opbouw van collagene vezels. De behandeling is ook zeer geschikt voor de gevoelige en de couperose huid

Honing gezichtsbehandeling

honing behandelingGezichtsbehandeling met honing en royal jelly. In alle culturen hebben schoonheidsmiddelen en cosmetica een belangrijke functie. Honing behoort tot de klassiekers. Al in de Klassieke Oudheid waren melk en honing dé schoonheidsmiddelen. Er wordt gezegd dat de laatste duizenden jaren vele mooie vrouwen hun uiterlijk onder andere aan de werking van honing danken: vooral de Egyptische koningin Cleopatra is bekend. Cleopatra baadde zich iedere dag in melk en honing. Geen wonder dat honing ook nu nog in veel verzorgingsproducten terug te vinden is.

Over het algemeen is cosmetica op basis van honing voor alle huidtypen geschikt. Honing houdt vocht vast en haar bestanddelen voeden de huid. De huid wordt fluweelzacht en fris. Ook voor de jonge huid is honing goed, omdat deze de huid goed reinigt, verfrist, kalmeert en bovendien antibacterieel werkt. Honing bevat veel milde zuren die van nature ook in het lichaam voorkomen. Omdat de pH-waarde van de huid ook lichtzuur is, kan honing bijdragen tot versterking van de “zuurtebeschermingslaag” van de huid.

Al sinds Cleopatra wordt honing toegepast in de uiterlijke verzorging. Honing is een natuurlijke hydratant. Honing heeft niet alleen de eigenschap vocht aan te trekken maar kan dit ook vasthouden . Onze huid heeft vocht nodig om mooi soepel en zacht te blijven en daardoor rimpels minder kans te geven.

Chocolade gezichtsbehandeling

Een weldadige ontsnapping aan de stress van alledag. Verwen uzelf met de chocoladebehandeling. De standaardbehandeling is met chocoladescrub, chocoladeolie en een chocolademasker. Een antistress en antipollutie behandeling, die de huid direct doet stralen en de natuurlijke bescherming van de huid verstrekt.

Cosmetisch gebruik van cacao heeft bewezen de volgende eigenschappen te hebben:

 • Anti-vrije radicalen en antioxidant: bevat hoge waarden van polyphenolen, waardoor het verouderingsproces wordt geremd.
 • Tonificerend en stimulerend: activeert de celvernieuwing.
 • Ontgiftend: verwijdert toxines en geeft een betere drainage van het weefsel.
 • Neemt roodheid weg en kalmeert: ontspant en ontlast de huid.

Een stralende, ontspannen, en soepele huid. De cacao vermeerdert de aanmaak van endorfine in het lichaam, waardoor je je ontspannen, vrolijk en gelukkig voelt, ook al door de geur.

chocolade behandeling

 

Pulanna goud gezichtsbehandeling

Chinees cosmeticamerk met kruiden, parels en 24-karaat goud erin verwerkt! Volgens het recept van de aloude Chinese geneesheren, om schoonheid en een stralende huid te behouden.

pulanna_vrouwDe crèmes bevatten colloïdaal goud, een vloeibare oplossing van 24-karaats goud, dat kleine kleurverschillen van de huid onzichtbaar maakt en een unieke gezonde en vitale glans op de huid tovert. Deze stralendmakende en verjongende werking wordt bovendien nog geïntensiveerd door poeder van parels en kruiden. Maar, dat is niet het enige wat 24-karaats goud doet. Het wordt meteen door de huid opgenomen en in de huid vertraagt het de afbraak van collageen en elastine en zorgt er zo voor dat de huid haar jeugdige elan en stevigheid behoudt. Daar komt nog bij dat goud de weerstand verhoogt en beschermt tegen de dagelijkse invloeden van buitenaf. Het helpt ook de andere werkstoffen beter op te nemen.

Goud wordt voor cosmetische behandelingen tot de kleinst mogelijke deeltjes verwerkt. De positieve werking op het lichaam van deze zeer kleine moleculen bladgoud werd reeds in de 14e eeuw door geneesheren geprezen. Door haar energetische lading stimuleert goud de levensenergie. Het is wetenschappelijk bewezen, dat vele lichaamsfuncties door een elektronenstroom beïnvloed worden. Het zogenoemd colloïdale goud brengt de lichamelijke elektrische eigenschappen weer in balans. Het veroorzaakt een merkbaar welbevinden en een innerlijk evenwicht.

Dit goud kan door alle leeftijden gebruikt worden en is geschikt voor alle huidtypes.

Gezichtsbehandeling met Aura Soma Edelsteenmassage

Bij een aura soma edelsteenmassage wordt er gewerkt met een massage olie met aura soma geuren en mooie grote edelstenen om mee te masseren. Net als geuren hebben ook edelstenen op vele mensen een grote aantrekkingskracht vooral door hun mooie kleuren.

Aura soma edelsteenmassage is een fantastische manier om me aura soma en mooi gekleurde edelstenen te werken tijdens een edelsteen_steen2gezichtsmassage of een lichaamsmassage. Het effect van de edelsteenmassage is ontladend en opladend. Stress wordt afgevoerd en nieuwe sprankelende energie komt ervoor in de plaats. Aura soma is een actuele kleuren- en geurentherapie die lichamelijke en emotionele blokkades corrigeert en de ontstane storingen in de aura kan herstellen. Het is elke keer weer fantastisch om te zien dat een cliënt er stralend en gelukkig uit ziet na een behandeling.

 

Organic Cranberry gezichtsbehandeling

Eternal youthful appearance for face.

cranberryCranberry, bevat een hoog percentage vitamine C. en is zeer rijk aan anti-oxidanten, in de vorm van Polyphenolen en tocotrienolen. Beschermt tegen de werking van vrije radicalen en de effecten van zonlicht waardoor het verouderingsproces wordt tegengegaan. Versterkend op collageen en elastine vezels.

Lotus gezichtsbehandeling

lotusSecrets of Lotus touch, met kruiden en vruchten van Chinese oorsprong, geeft een gevoel van welbevinden en ontspanning, is vochtherstellend voor de huid, verzacht en geeft een goede doorbloeding waarbij de huid wordt getonificeerd.