Speciale producten,

      Blinc, Lashextender, Superlash, One minute manicure, Ghen, Epispring, Colladeen visage

 

Blinc mascara

Stop painting you lashes…ube them! Blinc Mascara geeft zowel volume als lengte aan de wimpers voor een mooie natuurlijke uitstraling.

De mascara brengt waterbestendie kokertjes om de wimpers aan in plaats van wimpers te verven wat reguliere mascara's doen.

Alleen als je de mascara wilt verwijderen, schuif je de kokertjes moeiteloos van de wimpers af zonder gebruik te maken van oogremover

 

 

Lashextender37485_AdBottom_nl[1]

Lashextender is een natuurlijke vezel die de wimpers verlengt, opvult, laat krullen en verzorgt.35dc6c0b287e1c210859c890f4eb5346[1]

Opslag van volle wimpers, zonder lijm of chemische produkten.

U kunt het zelf aanbrengen met behulp van mascara!

 

 

Super Lash

Nieuwe revolutionaire innovatie waarbij je eigen wimpers dubbel zo lang worden. Je wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijke curve (krul). Het is net als of je al mascara op hebt, maar dan nog mooier en langer. Dit wil toch iedere vrouw?

SuperLash bevat een groeifactor die jouw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien je wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor je haar, waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden!

HOE WERKT SUPER LASH?

super-lash-binnen-4-weken-lange-wimpers-02[1]Als je elke avond Super Lash aanbrengt krijg je binnen 4 weken niet alleen langere wimpers. Je wimpers worden ook voller, dikker en donkerder! 

Super Lash dient iedere dag 1 maal op een schone huid te worden aangebracht.

Je gebruikt Super Lash vier weken elke avond. Daarna kun je 3 tot 4 weken stoppen. Als het weer nodig is kun je het serum weer gaan gebruiken of bijhouden 2 tot 3x per week. 

One minute manicurethLA98QH9Z

One Minute Manicure is een scrub op basis van natuurlijke oliën en (dode)zeezouten die een ervoor zorgen dat  de huid zo zacht als zijde wordt.

Het is een puur natuurlijke formule. Dode zeezouten zorgen ervoor dat de dode huidcellen  zacht verwijderd worden en de essentiële oliën van hoge kwaliteit zorgen voor een intensieve verzorging van uw huid.

Begin de eerste week met ’s ochtend en ’s avonds scrubben. De tweede week eens per dag en daarna naar behoeven.

Is geschikt voor handen en lichaam, heerlijk voor onder de douche, insmeren hoeft niet meer want de olie blijft op de huid achter.

 

 

Ghen pre-odorant


Met GHEN komt het mooiste pas later.... en duurt minstens 6 dagen lang. Een klein beetje GHEN aanbrengen onder oksels en of op voeten voorkomt ieder transpiratieprobleem!CCMS_file_486[1]
Voorkomt en neutraliseert de slechte zweetgeurtjes al bij het ontstaan. GHEN is in een crèmevorm vervaardigd omdat alleen "crème" de onveranderlijkheid van de zeer zuivere natuurlijke substanties, waaruit Ghen is vervaardigd verzekert. Omdat men zo het gebruik vermijdt van (voor spray noodzakelijke) drijfgassen, die direct of indirect schadelijk zijn voor de opperhuid en het milieu.
Vele deodoranten bedekken en masren onaangename zweetgeurtjes met een parfum: het effect daarvan is weinig zeker en van korte duur. Ghen pre-odorant elimineert juist de eigenlijke oorzaken van deze onaangename geurtjes.

 

 

Epispring roll

De nieuwste in de Epispring® serie.

DSC_0004-456x600[1]
Een zeer eenvoudig manier van ontharing, deze is te gebruiken met één hand, verbeterde mechanisme waardoor de Roll sneller en meer haartjes tegelijk verwijdert..
De epileerveer is middels een stalendraadje reeds in gewenste vorm voor gebogen waardoor slechts één beweging voldoende is om uw gezicht te ontharen.


Gebruiksaanwijzing:
Plaats de Roll op uw huid waar u wenst te ontharen.
Schuif de veer over de huid tegen de haargroei in.
Herhaal desgewenst deze beweging.


– Gebruik de Roll op een schone huid vrij van crème en/of make up.

Reiniging:
Epispring® Roll® Epileerveer is afgewerkt en heeft een geïmpregneerde laagje, oxidatie van epileerveer is hiermee vertraagd. Wij raden u aan de epileerveer Roll® op een droge plek te bewaren.
Zorg ervoor dat u de haartjes na iedere behandeling verwijdert uit de epileerveer door deze voorzichtig met de vingertoppen uit elkaar te trekken en de haartjes er uit te blazen.                                       

Reinig de veer af en toe met alcohol door de veer iets uit elkaar te trekken.

 

Colladeen visageschoonheidkader[1]


Voedt en verzorgt de huid ook van binnenuit

Schoonheid komt uit een tube, denken veel vrouwen. Maar wie streeft naar het behoud van een gezonde huid, doet er verstandig aan zich ook goed te voeden. De volkswijsheid “je bent wat je eet”, reikt verder dan velen denken. Ook ons uiterlijk is goeddeels afhankelijk van voedingsstoffen. In het menselijk lichaam werkt het echter zo dat éérst de vitale organen hiervan profiteren, zoals hart, bloedvaten en ogen. De huid staat achteraan in de rij en is uw grootste orgaan, met een oppervlakte van 1,5 à 2 m2 bij volwassenen. Logisch dat die dus wel eens iets extra’s kan gebruiken.
Start vandaag nog met het verzorgen van de huid van binnenuit! 
 

Steeds meer vrouwen beseffen dat het belangrijk is om de huid ook van binnenuit te verzorgen. Een ‘gezonde huid van binnenuit’ is bezig een gevleugelde term te worden, onder meer in Engeland. Aan de andere kant van de Noordzee is het voedingssupplement Colladeen Visage een succes. 

Wat er in zit? Colladeen Visage, dat is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, bevat drie heilzame planten: Vitis vinifera (druivenpit), Vaccinium myrtillus (blauwe bosbes) en Camelia sinensis (groene thee). De Vitis vinifera en Vaccinium myrtillus bevatten grote hoeveelheden OPC's. Verder bevat Colladeen Visage drie specifieke ‘huidvitaminen’: Biotine, Niacine en Vitamine C.
 
De Vitamine C in Colladeen Visage helpt bij de bescherming van huidcellen tegen oxidatieve schade door UV-straling. Daarnaast helpt het de huidcellen te beschermen tegen de invloeden van luchtvervuiling. Oxidatieve schade ontstaat door vrije radicalen. Blootstelling aan UV-licht- en luchtvervuiling kan het aantal circulerende vrije radicalen in het lichaam verhogen. De huid is een lichtgevoelig orgaan, waarin onder invloed van (zon)licht en zuurstof uit de lucht deze vrije radicalen worden gevormd. Vitamine C is als antioxidant in staat deze vrije radicalen te neutraliseren. Zo levert het een bijdrage aan de bescherming van huidcellen tegen oxidatieve schade door onder andere UV-straling.
 
De vitamine C in Colladeen Visage draagt ook bij aan de vorming van collageen. Dit is van belang voor de huid, het bindweefsel en de bloedvaten in de huid. Daardoor heeft het een positieve invloed op de elasticiteit en de stevigheid van de huid. Het is daarnaast gunstig voor elastische aderen en ondersteunt het behoud van een sterke vaatwand. Dus tevens belangrijk voor  een goede conditie van de bloedvaten, ook in de huid!


De huidvitaminen Biotine en Niacine in Colladeen Visage dragen bij tot de instandhouding van een normale huid, normaal haar en slijmvliezen. Zij completeren daarmee het totaaleffect van Colladeen Visage op de huid. Zij voeden van binnenuit en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.