Speciale producten,

Happy Face, Blinc, Lashextender, Superlash, One minute manicure, Ghen, Epispring

Happy Face, liftende gezichtsolie

Cactusvijg-olie staat bekend als een ware beauty-elixer. Het is bijzonder effectief in de strijd tegen rimpels. Het vermindert de rimpeldiepte en voorkomt nieuwe rimpels dankzij de unieke samenstelling.

Deze olie is zeer rijk aan vitamine C, E, vetzuren en sterolen. Daarmee is Cactusvijgolie de meest krachtige anti-aging olie die er bestaat. Bovendien vervagen wallen en verminderen littekens. In combinatie met Muskusroos-olie worden deze effecten nog meer versterkt. De olie uit de wilde Muskusroos is zeer rijk aan Omega 3 en 6 en Vitamine A. Dit zorgt voor een superkrachtige anti-aging werking. Zo wordt o.m. de veroudering van de huid vertraagd. De geur is intens en bijzonder aangenaam.

Met Happy Face Gezichtsolie worden rimpels vaak al minder zichtbaar na enkele malen gebruik. De olie voelt niet vettig aan en trekt snel in.

Maak de wereld een beetje mooier; begin bij jezelf en straal.

Echte schoonheid zit aan je binnenkant; wij helpen je alleen een beetje aan de buitenkant :-). We hopen dat dit product je blij maakt en laat stralen.
Wij vinden geven mooier dan nemen:
1 euro per verkocht product gaat naar Care Nederland. Zij stimuleren o.m. kansarme vrouwen om ondernemer te worden zodat ze voor hun gezin kunnen zorgen.

Gebruiksaanwijzing: breng met de vingertoppen een paar druppels aan op een schoon gezicht. Masseer rustig in. Laat even intrekken. Eventueel na een paar minuten nogmaals even masseren. Kan ’s ochtends en ’s avonds gebruikt worden. Een dag- of nachtcrème erover heen aanbrengen is niet nodig, maar kan wel indien je dit prettig vindt. Alleen voor extern gebruik. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaren < 25 ˚C. Geschikt voor alle huidtypen.

INCI: Opuntia Ficus Indica (Cactusvijg) Seed Oil, Rosa Moschata (Muskus Roos) Oil, Rosa Damascena Flower (Roos) Oil. Dat is alles!              

Alle ingrediënten zijn van biologische oorsprong.

 

Lashextender37485_AdBottom_nl[1]

Lashextender is een natuurlijke vezel die de wimpers verlengt, opvult, laat krullen en verzorgt.35dc6c0b287e1c210859c890f4eb5346[1]

Opslag van volle wimpers, zonder lijm of chemische produkten.

U kunt het zelf aanbrengen met behulp van mascara!

 

Super Lash

Nieuwe revolutionaire innovatie waarbij je eigen wimpers dubbel zo lang worden. Je wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijke curve (krul). Het is net als of je al mascara op hebt, maar dan nog mooier en langer. Dit wil toch iedere vrouw?

SuperLash bevat een groeifactor die jouw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien je wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor je haar, waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden!

HOE WERKT SUPER LASH?

super-lash-binnen-4-weken-lange-wimpers-02[1]Als je elke avond Super Lash aanbrengt krijg je binnen 4 weken niet alleen langere wimpers. Je wimpers worden ook voller, dikker en donkerder! 

Super Lash dient iedere dag 1 maal op een schone huid te worden aangebracht.

Je gebruikt Super Lash vier weken elke avond. Daarna kun je 3 tot 4 weken stoppen. Als het weer nodig is kun je het serum weer gaan gebruiken of bijhouden 2 tot 3x per week.

One minute manicurethLA98QH9Z

One Minute Manicure is een scrub op basis van natuurlijke oliën en (dode)zeezouten die een ervoor zorgen dat  de huid zo zacht als zijde wordt.

Het is een puur natuurlijke formule. Dode zeezouten zorgen ervoor dat de dode huidcellen  zacht verwijderd worden en de essentiële oliën van hoge kwaliteit zorgen voor een intensieve verzorging van uw huid.

Begin de eerste week met ’s ochtend en ’s avonds scrubben. De tweede week eens per dag en daarna naar behoeven.

Is geschikt voor handen en lichaam, heerlijk voor onder de douche, insmeren hoeft niet meer want de olie blijft op de huid achter.

 

 

Ghen pre-odorant


Met GHEN komt het mooiste pas later.... en duurt minstens 6 dagen lang. Een klein beetje GHEN aanbrengen onder oksels en of op voeten voorkomt ieder transpiratieprobleem!CCMS_file_486[1]
Voorkomt en neutraliseert de slechte zweetgeurtjes al bij het ontstaan. GHEN is in een crèmevorm vervaardigd omdat alleen "crème" de onveranderlijkheid van de zeer zuivere natuurlijke substanties, waaruit Ghen is vervaardigd verzekert. Omdat men zo het gebruik vermijdt van (voor spray noodzakelijke) drijfgassen, die direct of indirect schadelijk zijn voor de opperhuid en het milieu.
Vele deodoranten bedekken en masren onaangename zweetgeurtjes met een parfum: het effect daarvan is weinig zeker en van korte duur. Ghen pre-odorant elimineert juist de eigenlijke oorzaken van deze onaangename geurtjes.

 

 

Epispring roll

De nieuwste in de Epispring® serie.

DSC_0004-456x600[1]
Een zeer eenvoudig manier van ontharing, deze is te gebruiken met één hand, verbeterde mechanisme waardoor de Roll sneller en meer haartjes tegelijk verwijdert..
De epileerveer is middels een stalendraadje reeds in gewenste vorm voor gebogen waardoor slechts één beweging voldoende is om uw gezicht te ontharen.


Gebruiksaanwijzing:
Plaats de Roll op uw huid waar u wenst te ontharen.
Schuif de veer over de huid tegen de haargroei in.
Herhaal desgewenst deze beweging.


– Gebruik de Roll op een schone huid vrij van crème en/of make up.

Reiniging:
Epispring® Roll® Epileerveer is afgewerkt en heeft een geïmpregneerde laagje, oxidatie van epileerveer is hiermee vertraagd. Wij raden u aan de epileerveer Roll® op een droge plek te bewaren.
Zorg ervoor dat u de haartjes na iedere behandeling verwijdert uit de epileerveer door deze voorzichtig met de vingertoppen uit elkaar te trekken en de haartjes er uit te blazen.                                       

Reinig de veer af en toe met alcohol door de veer iets uit elkaar te trekken.

Blinc mascara.

Stop painting you lashes…ube them! Blinc Mascara geeft zowel volume als lengte aan de wimpers voor een mooie natuurlijke uitstraling.

De mascara brengt waterbestendie kokertjes om de wimpers aan in plaats van wimpers te verven wat reguliere mascara's doen.

Alleen als je de mascara wilt verwijderen, schuif je de kokertjes moeiteloos van de wimpers af zonder gebruik te maken van oogremover