Specialistische behandelingen

Natural face lifting,Derma roller, Fractional needling, Zuurstof,Beauty ray, Tända en Cupping.

 

Natural Face Lifting, ‘een nieuwe kijk op anti-aging’

Natural Face Lifting is een manuele behandeling, een verjongingskuur voor het gelaat, de hals en het decolleté; een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen. Door de combinatie van verschillende massage- en drainagetechnieken wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.


Resultaat:

thZAWZZF2Sdiepe gelaatsrimpels vervagen,
kleine rimpels verdwijnen,
de oogcontouren worden gladder,
de huid oogt strakker en elastischer,
verzakkingen worden gelift,
betere doorbloeding van de huid en hogere zuurstofaanvoer naar de cellen,
duidelijk waarneembaar effect op de basistonus en de elasticiteit van de
huid en relaxatie van het onderliggend spierweefsel,
al na 1 behandeling heeft de huid een onweerstaanbare éclat.

De behandeling bestaat uit:

Combinatie van tonifiërende technieken:
dintense effleurages, ter opwarming en drainage van het weefsel en losgemaakte stoffen.
verschillende knedingen, milde fricties en bindweefseltechnieken.
Lymfedrainage:

voor VOCHTAFVOER: door de drainage gaan we vocht afvoeren. Veel mensen hebben last van kussentjes rond de ogen of vochtophopingen in het gelaat. Dan is draineren de enige oplossing.
zorgt voor NATUURLIJKE HYDRATATIE: eiwitten stapelen vocht op, door de grootte van de gevulde cellen kunnen zij niet via de bloedbanen getransporteerd worden maar wel via het lymfesysteem.
het transport van LANGERHANSCELLEN wordt gestimuleerd: deze cellen spelen een belangrijke rol in het versterken van onze huidbarrière en zijn daarnaast ook informatiedragers. Ze vangen info op van wat er aan de oppervlakte van de huid gebeurt en geven aan de diepere huidlagen door wat er moet worden aangemaakt of afgeremd. De Langerhanscellen worden ook via het lymfesysteem getransporteerd.


M.a.w. drainage is tijdens de behandeling van essentieel belang om de huid te helpen en aan te zetten tot 'zelf werken'. Dat is het doel van de behandeling.
Natural Face Lifting is geschikt voor elk huidtype en voor iedere leeftijd.
Het aantal behandelingen wordt bepaald op basis van de conditie van de huid,
de intensiteit van de rimpels en de leeftijd van de klant.


De behandeling wordt in kuurvorm aangeboden en kan met 5, 10 of 15 sessies.
Huidverjonging en verbetering op een manuele, zeer efficiënte en betaalbare manier.

Derma Roller

Effectief bij:
Huidverslapping
Rimpelsdermaroller2
Littekens
Striae en Cellulitis
Pigment problemen


Wat is de Derma Roller of Meso Roller precies?

De Derma Roller is een cilinder met 192 minuscule naaldjes die in uw opperhuid gecontroleerd kleine gaatjes aanbrengt. De Derma Roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. Uw huid is een levend orgaan, de micro openingen zetten uw eigen fibroblasten aan tot aanmaak van collageen en elastine. U merkt al binnen een week dat uw huid gladder en strakker wordt. De speciale peptiden die hierbij worden gebruikt, worden hierdoor met meer dan 200% beter opgenomen in de huid en ondersteunen daardoor het natuurlijke herstel. Alle crèmes beginnen nu pas goed te werken. Je voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen. Je voelt het en je ziet het.

Ook zeer geschikt voor thuisgebruik om het hele gezicht, hals en decolleté te behandelen.

 

fractional%20needling
Een behandeling in de salon.

Een aanvulling op de Meso roller speciaal voor de diepere lijntjes, littekens en striae. Hier wordt gebruik gemaakt van een snel bewegend stempeltje, waarbij in korte tijd duizenden microperforaties in de huid worden gemaakt met naaldjes tot 2mm. Ook hierbij gaat de huid collageen en elastine aanmaken en de hoogwaardige werkstoffen van de meso-cocktails, waaronder vitamines en hyaloronzuur, worden diep in de huid opgenomen. Dit alles is zeer effectief tegen rimpeltjes, huidverslapping en veroudering. De resultaten bij rimpeltjes op de bovenlip (zgn. barcode) zijn verbluffend.

De Fractional Needling behandeling kan in kuur verband (om de 2 weken) worden gegeven. Een kuur van 3 tot 5 behandelingen geeft al een heel mooi resultaat.

Behandeling per zone (ogen, lippen, wangen, hals, voorhoofd of (acne)littekens).

Oxyderma-linksOxyDerma Zuurstofbehandeling


De OxyDerma behandeling gebruikt een speciale Oxygun om de zuurstof met een zuiverheid van 94% op de huid aan te brengen. Een welkome dermatologische aanvulling om de huid te behandelen. Betaalbaar en betrouwbaar.
Microscopisch fijne zuurstof en natuurlijke bestanddelen dringen met hoge druk zeer effectief door tot in de diepste lagen van de huid.
 

Zuurstof beschermt de menselijke cellen tegen vroegtijdige veroudering en degeneratie. Een gering zuurstofgehalte belemmert de stofwisseling tussen de cellen en bevordert het verouderingsproces dat extra wordt versneld door slechte levensgewoonten, zoals stress, nicotine- en alcoholgebruik en te weinig lichaamsbeweging in de frisse lucht.

Zuurstof is primair verantwoordelijk voor de gezondheid en het behoud van de celstructuur in het menselijk lichaam. Voldoende zuurstof met een goede kwaliteit zorgt ervoor dat zich collageen vormt en versterkt de elastinevezels van de huid. Zuurstof verbetert de doorbloeding. Als zuurstof direct in de huid wordt ingebracht, ontstaat er in het weefsel en de cellen een zeer gerichte doorstroming. De constitutie van de huid verbetert daardoor onmiddellijk en voor langere tijd.

Zuurstof die in de huid doordringt, beschermt niet alleen tegen de vrije radicalen, maar versterkt ook het afweermechanisme tegen bacteriën en kan daarom gericht en effectief worden gebruikt tegen acne, pukkels, puistjes, littekens, rimpels en pigmentverkleuringen, cellulite. Zuurstof behoedt de cellen tegen vroegtijdige degeneratie en verbetert de elasticiteit door een netwerk van collageen en elastine.

Het geheim van het therapeutische succes bij een behandeling met OxyDerma zit in de perfecte synergie tussen geconcentreerde zuurstof en complexen met werkzame bestanddelen die met hightechonderzoek werden ontwikkeld.
Zuurstof zorgt als ‘openzetter’ van de poriën voor de microcirculatie en de celvernieuwing
Uitgekiende complexen van werkzame stoffen kunnen in de diepere huidlagen doordringen en samen met de zuurstof hun vitaliserende kracht helemaal ontplooien.
Anti aging: voorkomt rimpelvorming en vermindert bestaande rimpels

Anti acne: vermindert en reguleert de vetproductie in de talgklieren

Regeneratie: voor een stralende gelaatskleur en een gladdere huid met meer veerkracht

Whitening: tegen pigment- en ouderdomsvlekken

Couperose: versterkt de capillaire vaten en vermindert rode vlekken op de huid

Lipo serum: tegen cellulite

BX-intense: botox-effect, voor plaatselijk gebruik

Striae serum: verminderen van striae

Voor een optimaal effect wordt een complete kuur van 10 behandelingen aanbevolen van 2 tot 5x per week.

BeautyRay®Skin care


Beautyray® Skin Care is een bijzonder systeem voor cellulaire lichtstimulatie, waarbij gebruik is gemaakt van het principe van het innovatieve systeem voor fotobiostimulatie. Met de huid kunnen hiermee directe resultaten bereikt worden, de werking is snel zichtbaar, de huid ziet er dan gladder en soepeler uit, wondjes, kleine ontstekingen en rode vlekjes kunnen minder fel worden en snel wegtrekken. Gezwollen en gevoelige plekken kunnen sneller verdwijnen.

Beautyray® Skin Care kan onder andere ingezet worden als extra hulpmiddel terbevordering van het natuurlijke herstel bij de volgende problemen:

AcneBeautyray Skin Care
Rosacea en couperose
Rimpelvorming en verouderde huid                                                                                           
Diverse huidirritaties
Bevordering van de microcirculatie van de lymfe
Lymfstuwingen (wallen onder de ogen)
Huidaandoeningen en littekens
Pigmentaandoeningen (‘levervlekken’)
Behandeling van handen en hals

 

 

Tända lichttherapie

 

 NIEUW LICHT OP HUIDVERZORGING


TÄNDA REGENERATE ANTI-AGING LICHTTHERAPIE

DE VERTROUWDE EN EFFECTIEVE LICHTTHERAPIE-TECHNOLOGIE
NU BESCHIKBAAR IN EEN REVOLUTIONAIR HANDZAAM EN SNOERLOOS APPARAAT

Tända Anti-aging Lichttherapie gebruikt klinische niveaus van zuiver (660 nanometer) rood LED-licht dat diep op de huid inwerkt om de textuur, kleur en toon van de huid te verbeteren. Het licht (her)-activeert de huidmoleculen, waardoor de aanmaak van collageen en elastine op krachtige en natuurlijke wijze wordt gestimuleerd. De bloedcirculatie en zuurstofvoorziening in de huid neemt toe en het huidweefsel wordt effectief ontgift. Het resultaat, een jonge, gave en vitale huid met minder fijne lijntjes en rimpels.

HYDRATATIE
75% van de gebruikers meldt een directe verbetering in de hydratie.
HUIDTEXTUUR
92% van de gebruikers ervaart een zachtere, gladdere en stralendere huid.
HUIDVERJONGING
92% van de gebruikers meldt dat hun huid er jonger uitziet en aanvoelt.
FIJNE LIJNTJES EN RIMPELS
88% van de gebruikers zet een duidelijke vermindering van fijne lijntjes en rimpels en vindt dat de huid gezonder aanvoelt.

 

WAT TE VERWACHTEN BINNEN 30 DAGEN?

Tijdens de behandeling:
• voelt de gebruiker een aangename warmte op de huid. Veel gebruikers ervaren direct een betere hydratatie en een aangenaam aanvoelende huid.

Na 1 week behandeling: th[1]
• zien de meeste gebruikers een verbetering van de huidtextuur, waarbij de meerderheid van de gebruikers ziet dat hun huid er gezonder uitziet en gladder aanvoelt.
Na 2 weken behandeling:
• Een overgrote meerderheid van de gebruikers ervaart vermindering van de totale verschijn-selen van veroudering en in het bijzonder een verbetering van de stevigheid van de huid.
Na 4 weken behandeling:
• Gebruikers zien dat de huid in een betere algemene conditie verkeert, vergeleken met voor de behandeling met Tända Regeneratie Anti-aging. Dit omvat o.a. een gezonder en jonger uiterlijk van de huid met minder fijne lijntjes en rimpels.


TÄNDA CLEAR ACNE LICHTTHERAPIE

Tända Clear Acne Lichttherapie maakt gebruik van effectieve klinische niveaus van zuiver (414 nanometer) blauw LED-licht om acne veroorzakende Propioni-acne bacteriën te bestrijden, bestaande onzuiverheden te verwijderen en nieuwe acne vorming te voorkomen. De medisch gecertificeerde Tända Clear Acne heeft als eerste lichttherapielamp de OTC-goedkeuring ontvangen van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) voor de behandeling van milde tot middelernstige inflammatoire acne.

AFNAME ACNE VEROORZAKENDE BACTERIËN
86% afname in acne veroorzakende bacteriën na 6 minuten.
AFNAME ACNE
74% afname van het totale aantal comodomen (mee-eters en vetpuistjes).
100% van de gebruikers van ervaart een significante vermindering van acne.

PREVENTIEVE WERKING
90% van de gebruikers ervaart dat de Tända-behandelingen helpen bij het voorkomen van het ontstaan van verdere acne-aanvallen.

VEILIG EN EFFECTIEF VOOR IEDERE TYPE HUID
Irriteert niet, droogt de huid niet uit, veroorzaakt geen huidschilfering, hyper- of hypopigmentatie. Medisch gecertificeerd, FDA-approved.

Gebruik de Tända Clear bij voorkeur tweemaal daags voor een snel en optimaal resultaat waarbij nieuwe acne vorming kan worden voorkomen.

WAT TE VERWACHTEN BINNEN 30 DAGEN?

De eerste 24 uur:
• Tijdens het gebruik voelt men een aangename warmte op de huid. Veel gebruikers ervaren direct een vermindering van mogelijke pijn, roodheid en de afmeting van de onzuiverheden.
Na 1 week behandeling:
• De meeste gebruikers zien het aantal onzuiverheden verminderen. De meerderheid van de gebruikers ziet ook de roodheid verder verminderen en merkt dat de huid minder vettig aanvoelt. Ze merken op dat de algemene toestand van de huid verbetert.
Na 2 weken behandeling:
• Het aantal acne-plekken wordt steeds minder en de algehele huidtoestand verbetert naar mate de huid zich herstelt.

 

 

Cupping

cuppingDe cup heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert. Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

Voordelen

 • Het verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid
 • Het verstevigt de huid; door het stimuleren van de fibroblastcellen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd
 • Het reinigt de poriën, toniseert de huid en verwijdert overtollige olie en vuil door binnen te dringen diep onder het huidoppervlak
 • Verbetert en verzacht littekenweefsel
 • Het versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden
 • Betere opname van werkstoffen
 • Toxines (gifstoffen) worden verwijderd door het lymfestelsel
 • Verfijnt de poriën
 • Toniseert de mimische spieren
 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
 • Draineert vochtwallen en onderkin
 • Het losmaken van verklevingen
 • Heeft een vaatverstevigende werking

Anti-Aging
Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door het zachtjes stimuleren van de fibroblast cellen, die de natuurlijke collageen en elastine produceren, krijgt uw huid een gezonde gloed en verstevigt de huid.

Richtlijnen:
Gebruik van de cups kan elke dag voor de beste resultaten, gebruik een reinigingsmiddel of een crème.

 • Masseer het gezicht en de hals met de cup naar buiten.
 • Reinig de huid na het masseren.

Waarschuwing
Wanneer de cup te lang op een gebied gebruikt wordt kan er een tijdelijke "Cup Kiss" optreden. Het is belangrijk zorgvuldig om te gaan met de cups om goede resultaten te bereiken en om risico's te vermijden, door eerst te oefenen. Wanneer u bezorgd bent over hoe uw huid gaat reageren, dan raden wij aan het product op een deel van uw lichaam te testen wat niet gelijk in het zicht is. Bijv. op de benen of armen.

Het is aan te bevelen om bij de eerste keer dat u de cups gebruikt niet langer dan 2 seconden over elk gebied te gaan. Gaat dit goed dan kunt u het verhogen maar niet langer dan 1 minuut.

Gebruik de cups niet op puistjes, vlekken, open wonden, een erg verslapte huid, een gevoelige huid, verbrande of beschadigde huid of op ontstekingen.

Drink veel water om uw lichaam te reinigen!

Bellabaci cups (2) € 37.95
De klein cup voor rond de ogen en mond € 10,00.