Specialistische behandelingen

Natural face lifting,Derma roller, Fractional needling, Zuurstof,Beauty ray, Tända en Cupping.

 

DS V-LINE COLLAGEEN DRADEN BEHANDELING

Wat zijn Collageen draden?

Collageen draden is een cosmetische behandeling, waarbij door een speciale techniek de DS-V Line collageen draden aangebracht worden in de huid! 

De gepatenteerde DS-V Line collageen draden tezamen met de unieke serums boordevol goede werkstoffen, zorgen voor meer volume in het gezicht, dit door de absorptie van het collageen in een diepere huidlaag, waardoor ook de diepere rimpels worden aangepakt!

De huid wordt zichtbaar strakker en steviger en versterkt de elasticiteit van de huid en zijn huidbarrière!

 Voordelen van de DSV-Line collageen draden?

DE "orginele" gepatenteerde collageen draden.

De natuurlijke gezichtsuitdrukking blijft behouden.

Direct zichtbaar resultaat.

Stopt het verouderingsproces.

Versterkt en balanceert de collageen niveaus in het algemeen.

Verbetert de huidkwaliteit en ondersteunt deze.

Versterking van de huid barrière.

Naaldloos / pijnvrij.

Effectduur: ongeveer 3-6 maanden. Afhankelijk van leeftijd en aantal behandelingen

Geschikt voor alle huidtypes.

Kan ook per zone behandeld worden, bv neus-lippenplooi, voorhoofdrimpels, frons rimpels, wangen of hals. combinaties zijn ook mogelijk.

Kuurverband; elke volgende behandeling binnen de 14 dagen.

DS V-LINE COLLAGEEN DRADEN,

SKIN BARRIER CONRTOLE MASKER

Het masker is een lifter en met name de champagne wangen, kaaklijn, neuslippenplooi en gezichtscontouren maak je strakker met de SBCM. En geeft de huid weer volume.

Het masker kan ook ingezet worden bij een DS V-Line collageendraad behandeling, dat is echt een super huidverbeteringsbehandeling. Lijntjes worden minder diep gemaakt en het masker trekt het glad, lift en verstevigt.

Dit masker kan ook los ingezet worden bij een gezichtsbehandeling.

Het Skin Barrier Controle Masker is ook voor de thuisverkoop, om het resultaat van een collageendraad kuur beter te behouden, maar kan ook in de salon ingezet worden als facelift effect.

Wanneer zet je hem thuis in?
Na een kuur in de salon en dan thuis als onderhoud bijhouden met het masker ipv regelmatig de DS V-LINE collageendraad behandeling te ondergaan.

Onderhoud na deze treatment?
*Aanschaf na kuur collageendraden om de 3/4 weken masker en dan na 3 maanden weer collageendraad behandeling.
*Aanschaf voor thuisgebruik- intensief thuis behandeling 3x met 2/3weken tussen elke behandeling en dan thuis bij houden door 1x per maand te onderhouden.
*Af en toe gebruik kan ook denk aan behandeling in de salon 3 weken later thuis masker en 3 weken later weer salon enz.
*Losse behandeling is salon is erg mooi voor bruidjes, vakantie, feestdagen, en bruiloften.

Let op als masker kan je hem ook een stuk afknippen en voor je hals, decolleté, billen gebruiken. (EEN OPEN GAAS ZAKJE GOED AFSLUITEN KAN INDROGEN EN BREEKT DAN AF) 

DERMABOOST, HIGH PRIME COLLAGEN PADS

99.86%  Marine collageen       0.14%  Hyaluronzuur          30 lagen collageendraden per pad

De trend en nieuwste techniek van dit moment: Collageen Nanovezels
30 lagen collageen draden in 1 pad! De DermaBoost collageen maskers zijn door een geavanceerde technologie (de ActivLayr technologie) gemaakt met nanovezels in Nieuw-Zeeland. Deze brengen de voedingsstoffen dieper in jouw huid tot in de dermis. Deze collageen-nanovezelpads zijn speciaal ontworpen voor het verkrijgen van een strakkere en gehydrateerde huid en vermindering van rimpels.
30 LAGEN COLLAGEEN DRADEN
100% OPNAME
TOT 1,5MM DIEP IN DE DERMIS

5 seconden collageen masker
DermaBoost by Dermarssance heeft een smeltend collageen effect dat je zichtbaar kunt waarnemen. De molecuulgrootte van Dermarssance pads is minder dan 300 dalton, wat zich onderscheidt van andere collageen verzorgingsproducten op de markt. 

Collageen wordt het beste opgenomen in combinatie met zuurstof. Daarom bevat de O to Rocket collageen spray zowel extra collageen als zuurstof om de opname door de huid te vergroten en de huidelasticiteit te verbeteren. Geef je huid een snelle boost van collageen met de pads en spray!

Wetenschappelijk bewezen

DermaBoost by Dermarssance is een snelle, veilige en gemakkelijke manier om collageen aan onze huid aan te vullen. Het is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. De revolutionaire techniek die bij Dermarssance gebruikt is heeft talloze prijzen gewonnen en is door verschillende dermatologen onderzocht. De pads hebben 30 lagen collageen draden die aan elkaar zijn gelaagd. Deze innovatieve gepatenteerde productiemethode voor nanovezels is wetenschappelijk bewezen door verschillende onafhankelijke onderzoeken.

Hoe belangrijk is collageen?

Wist je dat onze huid voor 90% uit collageen bestaat? Collageen is een belangrijke eitwit van ons lichaam die zorgt voor structuur, samenhang elasticiteit en stevigheid van o.a. onze huid. De hoeveelheid collageen in onze huid neemt met 1% per jaar af naarmate we ouder worden. Met de producten van DermaBoost by Dermarssance ga je huidveroudering tegen door het een collageen boost te geven!

Natural Face Lifting, ‘een nieuwe kijk op anti-aging’

Natural Face Lifting is een manuele behandeling, een verjongingskuur voor het gelaat, de hals en het decolleté; een natuurlijke facelift voor vrouwen en mannen. Door de combinatie van verschillende massage- en drainagetechnieken wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.

Resultaat:

thZAWZZF2Sdiepe gelaatsrimpels vervagen,
kleine rimpels verdwijnen,
de oogcontouren worden gladder,
de huid oogt strakker en elastischer,
verzakkingen worden gelift,
betere doorbloeding van de huid en hogere zuurstofaanvoer naar de cellen,
duidelijk waarneembaar effect op de basistonus en de elasticiteit van de
huid en relaxatie van het onderliggend spierweefsel,
al na 1 behandeling heeft de huid een onweerstaanbare éclat.

De behandeling bestaat uit:

Combinatie van tonifiërende technieken:
dintense effleurages, ter opwarming en drainage van het weefsel en losgemaakte stoffen.
verschillende knedingen, milde fricties en bindweefseltechnieken.
Lymfedrainage:

voor VOCHTAFVOER: door de drainage gaan we vocht afvoeren. Veel mensen hebben last van kussentjes rond de ogen of vochtophopingen in het gelaat. Dan is draineren de enige oplossing.
zorgt voor NATUURLIJKE HYDRATATIE: eiwitten stapelen vocht op, door de grootte van de gevulde cellen kunnen zij niet via de bloedbanen getransporteerd worden maar wel via het lymfesysteem.
het transport van LANGERHANSCELLEN wordt gestimuleerd: deze cellen spelen een belangrijke rol in het versterken van onze huidbarrière en zijn daarnaast ook informatiedragers. Ze vangen info op van wat er aan de oppervlakte van de huid gebeurt en geven aan de diepere huidlagen door wat er moet worden aangemaakt of afgeremd. De Langerhanscellen worden ook via het lymfesysteem getransporteerd.

M.a.w. drainage is tijdens de behandeling van essentieel belang om de huid te helpen en aan te zetten tot 'zelf werken'. Dat is het doel van de behandeling.
Natural Face Lifting is geschikt voor elk huidtype en voor iedere leeftijd.
Het aantal behandelingen wordt bepaald op basis van de conditie van de huid,
de intensiteit van de rimpels en de leeftijd van de klant.

De behandeling wordt in kuurvorm aangeboden en kan met 5, 10 of 15 sessies.
Huidverjonging en verbetering op een manuele, zeer efficiënte en betaalbare manier.

Derma Roller

Effectief bij:
Huidverslapping
Rimpelsdermaroller2
Littekens
Striae en Cellulitis
Pigment problemen

Wat is de Derma Roller of Meso Roller precies?

De Derma Roller is een cilinder met 192 minuscule naaldjes die in uw opperhuid gecontroleerd kleine gaatjes aanbrengt. De Derma Roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. Uw huid is een levend orgaan, de micro openingen zetten uw eigen fibroblasten aan tot aanmaak van collageen en elastine. U merkt al binnen een week dat uw huid gladder en strakker wordt. De speciale peptiden die hierbij worden gebruikt, worden hierdoor met meer dan 200% beter opgenomen in de huid en ondersteunen daardoor het natuurlijke herstel. Alle crèmes beginnen nu pas goed te werken. Je voelt gewoon hoe de werkstoffen worden opgenomen. Je voelt het en je ziet het.

Ook zeer geschikt voor thuisgebruik om het hele gezicht, hals en decolleté te behandelen.

Japanse liftende Gezichtsmassage

De Geisha Japanse Gezichtsmassage is een speciale vorm van gezichtsmassage. Het is een efficiënte natuurlijke behandeling om de huid jong te houden en veroudering van de gezichtshuid tegen te gaan. Het doel is het gezicht volledig te liften door gebruik te maken van Shiatsu-bewegingen en therapeutische technieken.

Deze massage regenereert de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, verwijdert toxines en dode huidcellen, bevordert de ontwikkeling van collageen en ontspant de huid. De Geisha Japanse Gezichtsmassage is erg doeltreffend voor het behandelen van droge of vette huid, acne, rimpels en is ook geschikt bij migraine.

 

Guasha Gezichtsmassage

Guasha (刮痧) betekent het schrapen van de huid en is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Bij de Guasha gezichtsmassage worden de Guasha technieken specifiek ingezet op het hoofd, gezicht, nek en decolleté om de huid op een natuurlijke manier stralend en jong te houden. De Guasha gezichtsmassage is door de zachte technieken een ontspannende behandeling en heeft daarnaast als doel om de doorbloeding en lymfe-circulatie van het gezicht te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren. De kwaliteit van de huid verbetert en afvalstoffen en toxines worden afgevoerd. Hierdoor verminderen rimpels en fijne lijntjes, er ontstaat een strakkere huid en een vitaler uitziend gelaat.

Doordat bij de Guasha gezichtsmassage de meridianen en acupunctuurpunten van het hoofd en gezicht gestimuleerd worden heeft de behandeling ook een positief effect op de algehele gezondheid.