Japanse liftende en Guasha gezichtsmassage

Japanse liftende Gezichtsmassage

De Geisha Japanse Gezichtsmassage is een speciale vorm van gezichtsmassage. Het is een efficiënte natuurlijke behandeling om de huid jong te houden en veroudering van de gezichtshuid tegen te gaan. Het doel is het gezicht volledig te liften door gebruik te maken van Shiatsu-bewegingen en therapeutische technieken.

Deze massage regenereert de gezichtshuid, verbetert de bloedcirculatie, verwijdert toxines en dode huidcellen, bevordert de ontwikkeling van collageen en ontspant de huid. De Geisha Japanse Gezichtsmassage is erg doeltreffend voor het behandelen van droge of vette huid, acne, rimpels en is ook geschikt bij migraine.

 

 

 

 

Guasha Gezichtsmassage

Guasha (刮痧) betekent het schrapen van de huid en is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Bij de Guasha gezichtsmassage worden de Guasha technieken specifiek ingezet op het hoofd, gezicht, nek en decolleté om de huid op een natuurlijke manier stralend en jong te houden. De Guasha gezichtsmassage is door de zachte technieken een ontspannende behandeling en heeft daarnaast als doel om de doorbloeding en lymfe-circulatie van het gezicht te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren. De kwaliteit van de huid verbetert en afvalstoffen en toxines worden afgevoerd. Hierdoor verminderen rimpels en fijne lijntjes, er ontstaat een strakkere huid en een vitaler uitziend gelaat.

Doordat bij de Guasha gezichtsmassage de meridianen en acupunctuurpunten van het hoofd en gezicht gestimuleerd worden heeft de behandeling ook een positief effect op de algehele gezondheid.